Paznicii unui mall, acuzaţi că au sechestrat, bătut şi umilit un student: M-au luat pe sus. Mi-au dat picioare, palme

Paznicii unui mall din Timişoara de la Iulius Mall din Timişoara sunt acuzaţi că ar fi sechestrat, bătut şi umilit un student care a fotografiat un şantier. Tânărul spune că a fost agresat pentru simplul motiv că a fotografiat şantierul.

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 08:37
Paznicii unui mall, acuzaţi că au sechestrat, bătut şi umilit un student: M-au luat pe sus. Mi-au dat picioare, palme

Incidentul s-ar fi petrecut miercuri, după ce Sorin Dan, student în anul I la Mecatronică şi Robotică în Timişoara, a ieşit de la examen. Tânărul a mers la Iulius Mall pentru a face câteva fotografii cu stadiul lucrărilor la un şantier din oraş, pe care urma să le posteze pe forumul RATT, la secţiunea „Construcţii în Timişoara”.

„După examen, pe la 15.30, am ajuns la mall. În alte dăţi făceam poze în spatele lor, nu aveau nicio treabă. Pe unii îi ştiam deja, chiar mă intrebau cum au ieşit pozele. Am lăsat bicicleta lângă UBC 2 şi m-am uitat un pic la pază. Interesant e că toţi vorbeau la staţie când treceam pe lângă ei. Am făcut trei poze de pe rampă şi am vrut să intru în Auchan. Nici bine nu am intrat în mall, că m-au săltat. Efectiv m-au luat pe sus. Doi de mâini, unul de picior şi m-au dus”, a povestit Sorin Dan pentru Adevarul.

Tânărul spune că a fost dus într-o încăpere a paznicilor. „Acolo a început calvarul. M-au aruncat pe un scaun. Erau trei. Erau îmbrăcaţi cu veste, exact ca jandarmii, de intervenţie. Mi-au dat picioare, palme şi mă întrebau pentru cine lucrez. Era unu mai chelios, care spunea că e şeful. Iniţial am zis că pozele le fac pentru mine, dar el a ţipat la mine că mint. Până la urmă le-am zis că e pentru forumul RATT. Atunci au început să dea mai tare, mai multe pălmi, picioare. Că noi asta facem, comentarii pro-contra…Îl ştiau şi pe colegul meu, îi şi spuneau numele, Dopler”, a mai spus Sorin Dan.

După ce a fost bătut, tânărul spune că umilinţele au continuat. „După ce mi-au tras o bătută, m-au pus să fac 200 de genoflexiuni (..) Am avut noroc că a intrat un tip, cred că era ceva manager, avea cămaşă albă, cravată. Acesta i-a întrebat pe băieţi pentru ce m-au adus. Pentru că am făcut poze, au răspuns. Când a auzit pentru ce m-au luat, mi-a zis să dispar şi nu zic la nimeni ce s-a întâmplat”, a mai povestit Dan.