Pe 23 septembrie, începe zodia BALANTA şi are loc ECHINOCTIUL DE TOAMNA! Ce se SCHIMBA în viaţa ta şi DE CE, în funcţie de zodie!

Pe 23 septembrie 2018, duminica, Soarele intra in zodia Balantei, semnul lui "NOI" si aceasta poate fi una din cele mai bune vesti pe care o putem primi in ultimul timp pe tema relatiilor.

RomaniaTV.net
21 sept. 2018, 19:23
Pe 23 septembrie, începe zodia BALANTA şi are loc ECHINOCTIUL DE TOAMNA! Ce se SCHIMBA în viaţa ta şi DE CE, în funcţie de zodie!

Ca sa intelegem mai bine cum ne afecteaza noua miscare a Soarelui, reamintim ca Balanta este un semn cardinal si ca orice semn cardinal, anunta un start al unui sezon. Pentru emisfera nordica, semnifica inceputul oficial al toamnei, iar pentru cea sudica, a primaverii. SCHIMBAREA este unul din cuvintele ce caracterizeaza semnele cardinale.

Scopul final?

Sa schimbam lucrurile pentru ceva mai bun. Asadar, sociabila Balanta isi propune sa ne imbunatateasca calitatea tuturor relatiilor. Insa Balanta este despre echilibru, deci nu este dispusa sa schimbe lucrurile in favoarea unei parti sau celeilalte fara sa existe o interactiune. Din contra : Balanta cauta sa ajunga la echilibru indiferent prin ce trebuie sa trecem. Lipsa de respect, indiferenta sau nedreptatea nu pot fi tolerate de acest semn.

Ziua devine acum egala cu noaptea prin echinoctiul de toamna din aceeasi zi, o alta forma de echilibru, o alta forma de a ni se transmite de Univers ca suntem cu totii egali. Fara diferente, fara prejudecati. Cand intelegem asta, viata devine in mod natural pace si armonie, iar Balanta este despre pace si armonie.

Tranzitul anual al Soarelui prin Balanta este o reamintire si o invitatie de a fi mai umani, mai rezonabili, sa cautam pacea si bunul simt.

Dar oare putem ? Prin ce trebuie sa trecem ca sa gasim acest echilibru sau sa descoperim ca, deocamdata, nu suntem inca in acel punct ?
Ce ne aduce momentul echinoctiului de toamna?

Desi pentru multa lume, toamna pare ca incepe o data cu inceperea scolilor, de fapt prima zi oficiala de toamna incepe o data cu echinoctiul de toamna si cu intrarea Soarelui in Balanta.

Orice schimbare de sezon este asociata cu anumite amintiri si asteptari an de an. Simtim pe pielea noastra cum vin si pleaca aceste cicluri naturale. Pentru multi, toamna este o perioada de inspiratie. Zilele sunt mai scurte, noptile domnesc nestingherite, schimbandu-ne dorintele si rutinele.

Toamna ne readuce dorul dupa serile racoroase in care ne bagam in pat cu o carte buna sau ne retrezeste sentimentul de a invata ceva, molipsiti de energia „inapoi la scoala” sau ne indeamna sa ne bucuram de traditiile de toamna din zona unde ne aflam.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.