PEDEAPSĂ ASPRĂ pentru bărbatul din Cugir care l-a ucis pe tatăl fostei iubite

Bărbatul din Cugir, care şi-a înjunghiat fosta iubită şi l-a ucis pe tatăl acesteia în plină stradă, a primit 20 de ani de închisoare. Totul s-a petrecut după ce bărbatul s-a înfuriat când a aflat că prietena sa a obţinut ordin de restrictie pe numele lui, informează România TV.

15 feb. 2017, 08:18
PEDEAPSĂ ASPRĂ pentru bărbatul din Cugir care l-a ucis pe tatăl fostei iubite

Bărbatul din Cugir, care şi-a înjunghiat fosta iubită şi l-a ucis pe tatăl acesteia în plină stradă, a primit 20 de ani de închisoare. Mai mult, bărbatul trebuie să plătească daune morale şi civile în valoare de 100.000 de lei iubitei sale. Decizia nu este, însă, definitivă.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani şi fiica acestuia de 25 de ani au fost înjunghiaţi, sâmbătă seara, pe o stradă din oraşul Cugir, de către fostul iubit al fetei, tatăl murind ulterior la spital. Agresorul, un bărbat de 34 de ani, a fost reţinut pentru omor şi tentativă de omor, transmite News.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a declarat ca incidentul s-a produs pe Bulevardul Alexandru Sahia din Cugir, unde un barbat in varsta de 60 de ani si fiica acestuia de 25 de ani au fost atacati si injunghiati de fostul iubit al fetei.

Barbatul si tanara au fost preluati de un echipaj medical si transportati la Spitalul Judetean Alba. Tatal fetei a murit insa la spital, in timp ce tanara este internata in stare grava.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Alba, iar procurorii au decis, duminica, retinerea agresorului, un barbat in varsta de 34 de ani, pentru omor si tentativa de omor.

Surse din cadrul anchetei au declarat, duminica, pentru News.ro, ca tanarul ar fi avut interdictie judecatoreasca de a se apropia de fosta sa iubita, pe care insa ar fi incalcat-o de mai multe ori.