Pedeapsa CIUDATĂ primită de o TÂNĂRĂ după ce a fost prinsă că FURA HAINE dintr-un magazin FOTO

O femeie din China a primit o pedeapsă bizară după ce a fost prinsă că fura haine dintr-un magazin. Până la venirea poliţiei, proprietara magazinului a dezbrăcat-o la pielea goală.

28 oct. 2014, 10:35

Yu Chung, o tânără în vârstă de 28 de ani, a primit o pedeapsă pe care nu o va uita prea curând în momentul în care proprietara magazinului din care încerca să fure haine a prins-o în faptă. Sătulă să fie batjocorită de hoţi, femeia s-a decis să îi aplice corecţie, potrivit Mirror.

Citeşte şi Femeie surprinsa de camerele de supraveghere când fura din magazin VIDEO

Astfel, după ce a dezbrăcat-o la bustul gol pe tânără, proprietara a târât-o pe hoaţă în afara magazinului pentru a fi umilită în public. Atunci când a venit poliţia, patroana şi-a motivat gestul în faţa poliţiştilor recunoscând că a vrut să-i dea o lecţie pe care nu o va uita niciodată.

Încerca să-mi fure hainele, aşa că le-am luat şi eu pe ale ei. O să se gândească de două ori înainte să mai facă asta„, a declarat femeia.

Citeşte şi Bărbaţii au BĂLOŞIT când au văzut-o. Cum a intrat o FEMEIE într-un SUPERMARKET să îşi cumpere mâncare VIDEO

Mai mult, în timp ce hoaţa a fost arestată, proprietara magazinului a a fost pusă sub nicio acuzaţie de către autorităţi.