Pedeapsa de o CRUZIME FEROCE pe care un tată a aplicat-o fiicei sale după ce a vorbit la telefon cu LOGODNICUL

Un bărbat din Yemen a fost arestat după ce i-a dat foc fiicei sale de doar 15 ani pe motiv că a vorbit la telefon cu logodnicul ei înainte de nuntă, lucru care este interzis, potrivit tradiţiilor islamice. Această crimă vine la doar o lună după ce o fetiţă de opt ani a murit în noaptea nunţii, după ce a făcut sex cu soţul.

23 oct. 2013, 13:49

Tatăl de 35 de ani a recurs la gestul macabru după ce şi-a prins fiica de 15 ani că vorbeşte la telefon cu cel care  urma să îi fie soţ, cu toate că acest lucru este interzis în anumite triburi din ţara respectivă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Caz ŞOCANT: Fetiţă de 8 ani, MOARTĂ în NOAPTEA NUNŢII, după un raport SEXUAL cu SOŢUL ei de 40 de ani

Autorităţile au recunoscut că agresorul a fost arestat, după ce fiica sa a fost arsă de vie chiar în curtea casei. Incidentul a avut loc în centrul provinciei Taiz. Potrivit tradiţiilor tribale din această regiune, contactul dintre bărbat şi femeie este absolut interzis înainte de căsătorie. Sărăcia şi grijile privind „onoarea familiei” face ca mule copile să fie căsătorite de la vârste extrem de fragede.

Citeşte şi „O să mă sinucid”: Incredibila poveste a unei fetiţe de 11 ani care a fost promisă de nevastă

Această crimă oribilă vine la doar o lună după ce o fetiţă de opt ani a murit după ce a făcut sex cu un bărbat mult mai în vârstă, acesta fiindu-i soţ. Cu toate că până în 2009 exista o lege care interzicea părinţilor să îşi căsătorească copiii înainte de 17 ani, aceasta a fost ulterior abolită pe motiv că nu era islamică.