Pedeapsa ŞOCANTĂ primită de o femeie după ce şi-a ÎNŞELAT SOŢUL în NOAPTEA NUNŢII cu fostul ei iubit FOTO

O femeie din Rusia a avut parte de o moarte teribilă după ce soţul său a incendiat-o în momentul în care a recunoscut că l-a înşelat chiar în noaptea nunţii cu fostul său iubit deoarece actualul adomise din cauza băuturii.

19 aug. 2014, 09:54

Veronika Filippova, o tanara de 27 de ani, a murit dupa ce sotul a stropit-o cu alcool si a incendiat-o pentru ca s-a culcat cu fostul iubit chiar in noaptea nuntii, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi CRIMĂ oribilă în Ploieşti. O tânără a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, în faţa casei părinteşti

Astfel, femeia l-a cautat pe fostul partener pentru ca sotul ei a baut prea mult si a adormit la nunta lor. In urma atacului, tanara a avut arsuri aproape pe toata suprafata corpului si a murit, chiar daca medicii au incercat sa o salveze.

Ivan Kuzmin, criminalul în varsta de 30 de ani, si-a recunoscut crima si a fost arestat de politia din Volgograd. Veronika, care avea un copil de 10 ani dintr-o casatorie anterioara, a vrut sa se razbune pe sotul ei pentru ca a facut-o de rusine la nunta si a adormit din cauza betiei, insa, ulterior, a fost cuprinsa de remuscari si i-a spus barbatului totul. Intr-un acces de furie, Ivan a stropit-o cu alcool si i-a dat foc cu o bricheta in timp ce ea dormea linistita ca a scapat de povara care ii apasa sufletul.

Citeşte şi O femeie a murit imediat după ce a muşcat un poliţist de la rutieră

Mai mult, criminalul, i-a ascuns sotiei faptul ca a fost condamnat anterior pentru tentativa de omor, fapt confirmat de politie. In prezent el risca 15 ani de inchisoare pentru fapta sa.