Pedofilul din Iaşi a fost arestat. Bărbatul de 67 de ani a abuzat sexual două surori de 5 şi 6 ani

Judecătorii Tribunalului Iaşi au dispus arestarea pentru 30 de zile a unui bărbat de 67 de ani, din localitatea Ţigănaşi, pe care îl acuză de viol şi pornografie infantilă. Bărbatul e acuzat că ar fi abuzat sexual în mod repetat două fete de cinci, respectiv şase ani. 

RomaniaTV.net
31 iul. 2015, 11:15
Pedofilul din Iaşi a fost arestat. Bărbatul de 67 de ani a abuzat sexual două surori de 5 şi 6 ani

Cele două minore din Ţigăneşti fac parte dintr-o familie dezorganizată. Mama acestora are 8 copii, fiecare fiind conceput cu un bărbat diferit. Neglijate în familie, copilele ajungeau des în grija reprezentanţilor Primăriei. În urmă cu şase săptămâni, asistenta socială din comună a avut o discuţie cu minorele, acestea povestindu-i perversiunile sexuale la care fuseseră supuse de către Holban. Femeia le-a înregistrat şi a alertat autorităţile, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Potrivit procurorilor DIICOT, Ion Holban le-a violat pe cele două fetiţe de mai multe ori, începând cu primăvara acestui an. Ultimele fapte ar fi fost comise în luna iunie, când păţania fetelor a fost aflată de asistenta maternală. Pe lângă abuzurile sexuale, surse din cadrul anchetei au menţionat că Holban obişnuia să le fotografieze pe cele două fetiţe, păstrând pozele cu acestea dezbrăcate.