Pepco, cel mai mare discounter de haine ieftine din Polonia, continuă expansiunea şi angajările

Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte şi produse de uz casnic din Polonia, continuă angajările în România. În această perioadă, Pepco face angajări în Bucureşti, Constanţa, Medgidia, Turda, Tîrgu-Mureş, Caransebeş, Reşiţa, Buzău, Ploieşti, Slatina, Iaşi, Reghin, Făgăraş.

RomaniaTV.net
02 iun. 2015, 08:19
Pepco, cel mai mare discounter de haine ieftine din Polonia, continuă expansiunea şi angajările

Pepco a deschis pe 3 martie primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială a Auchan Drumul Taberei, operată de Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a Auchan şi a Kaufland Ploieşti.

Pepco este cel mai mare retailer de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4.000 de angajaţi.

Cu ce posturi ofertează acum Pepco candidaţii români

Pepco angajează pe postul de technical project manager în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B, ştie să opereze în MS Office, are cunoştinţe avansate de limba engleză şi de Autocad, e absolvent al unei facultăţi tehnice.
Toate detaliile despre acest post, aici.

18 iunie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post.

Pepco angajează pe postul de şef de magazin în Constanţa, Medgidia, Turda, Tîrgu-Mureş, Caransebeş, Reşiţa, Buzău, Ploieşti, Slatina, Iaşi, Reghin, Făgăraş.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii şi doi ani experienţă în retail, eşti rezistent la stres, orientat către client, ştii să operezi un PC, ai condus cu succes echipe de oameni, ai abilităţi de planificare şi organizare.
Până pe 19 iunie se primesc CV-uri pentru postul de şef de magazin disponibil la Pepco în Constanţa, Medgidia, Turda, Tîrgu-Mureş, Caransebeş, Reşiţa.

28 iunie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Pepco în Buzău, Ploieşti, SlatinaIaşi, Reghin, Făgăraş.

Pepco angajează casieri în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, e dispus la efort fizic, e amabil şi îi place să muncească în echipă.
Până pe 27 iunie se primesc CV-uri pentru această poziţie. Amănunte, aici.