Pepe încearcă pe toate căile să o condamne pe Oana Zăvoranu de furt

Pepe a hotărât să atace decizia procurorului care a ajuns la concluzia că Oana Zăvoranu nu este vinovată de furt calificat, informează România TV.

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 11:38
Pepe încearcă pe toate căile să o condamne pe Oana Zăvoranu de furt

Cântăreţul îşi acuză fosta soţie că a plecat din apartamentul conjugal cu zeci de mii de euro din seif, dar procurorii au respins de două ori acuzaţiile, spunând că nu a fost vorba despre furt.

Pepe s-a adresat acum procurorului sef de la parchetul care a facut ancheta.

Dosarul în care Pepe o acuză pe Zăvoranu de furt a fost clasat de către procurori pentru a doua oară. În 2011, Pepe a acuzat-o pe Oana Zăvoranu că a plecat din căminul conjugal cu 65.000 de euro şi i-a furat mai multe bunuri, chiar şi hârtia igienică din baie, motiv pentru care a şi acţionat-o în judecată pe fosta lui soţie.

Citeşte şi Declaraţia şocantă a unui PARAPSIHOLOG: OANA ZĂVORANU şi-a UCIS SINGURĂ motanul

Pepe a depus imediat plângere la poliţie pentru vandalizare şi furt, iar vedetă a fost chemată să dea declaraţii şi a dat cu subsemnatul. Au trecut patru ani de atunci, însă dosarul a stagnat, iar până în prezent nu a avut loc nicio înfăţişare a procesului.

În luna aprilie, artistul a mers la judecătorie însoţit de avocatul sau şi a depus un act prin care a cerut urgentarea procesului. Instanţa a decis că plângerea lui Pepe să fie judecată până pe data de 8 august, iar la scurt timp dosarul a fost clasat.