Pepe, REACŢIE INCREDIBILĂ în faţa ACUZAŢIILOR lansate de către Oana Zăvoranu

În faţa valului de acuzaţii lansat de Oana Zăvoranu ieri, Pepe a decis să nu-i mai răspundă sub nicio formă. Mai mult, artistul nu va mai apela nici la justiţie pentru a-i închide gura fostei soţii.

11 aug. 2015, 08:02
Pepe, REACŢIE INCREDIBILĂ în faţa ACUZAŢIILOR lansate de către Oana Zăvoranu

Bruneta avea programată, ieri, o conferinţă de presă în care promitea dezvăluiri legate de spălarea de bani practicată de cei care au gestionat afacerile familiei sale, scrie ziarulring.ro. Însă, înaintea marelui moment, Oana Zăvoranu a fost chemată pentru declaraţii la DIICOT.

„Au intervenit probleme urgente cu DIICOT şi sunt nevoită să merg urgent până la bancă. Mă voi întoarce în maximum 15 minute”, declara Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Dezvăluiri din dosarul Oanei Zăvoranu în care e acuzată de furt. Vedeta ar putea fi trimisă în judecată

„Mimează orgasmul şi etalează o falsă bogăţie”

Chiar dacă supărarea i-a fost provocată de cei care i-au gestionat moştenirea, nici de această dată Oana n-a uitat de Pepe. „Cât despre viitorul acestui «ultrafericit» ţigan, Pascu, care mimează fericirea şi orgasmul rânjind în loc de zâmbet şi care etalează o falsă bogăţie (se pozează ca ţăranii cu pungi de firmă în faţa magazinelor de firmă în timp ce el cumpără din magazine accesibile oricui, în care îndeasă boarfele cumpărate pe nimic în pungi de firmă), care se laudă cu vile şi maşini cumpărate, când el are leasinguri şi rate la bănci, şi face vacanţe de trei zile prin Turcia, pe unde pot toţi amărăştenii, şi dacă ar putea, ar zice că e prin Maldive… Nea Nelu a considerat suficient că i-a dat «calul» ca să-i mai dea şi altceva… Deci viitorul lui nu prea sună bine”, a tunat bruneta.

„O să-mi dea bani mulţi pentru minciunile aberante”

Actriţa susţine că va continua să-şi caute dreptatea în justiţie. „Presa şi televiziunile pe care a reuşit să le manipuleze o să-l cam lase din mânuţe pe acest infractoraş (că doar el are calitate de infractor câtă vreme şi-a luat patru ani cu suspendare pentru că l-a omorât aproape în bătaie pe avocatul Andrei Condoianis)… Sau, dacă vor să se ducă cu el, că sigur mulţi din presă şi televiziuni vor avea condamnări datorită mie şi a linşajului fără precedent făcut asupra mea de două ori… prima la divorţul de ţiganul infractor, a doua înainte şi după moartea Mărioarei. Evident că o să-mi dea el bani mulţi pentru minciunile aberante de mai bine de patru ani, în care eu am primit de două ori NUP în acelaşi dosar penibil în care, parcă mizând pe «şarmul lui ofilit», şi-a dorit cu tot dinadinsul să se facă de râs, târându-mă prin noroi şi făcându-mă hoaţă, distrugătoare, femeie uşoară, posedată etc., spărgându-mi şi mailul şi alte conturi personale, violându-mi corespondenţa…”, scrie Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu şi Anamaria Prodan sunt la cuţite. Soţia lui Reghe e acuzată de instigare la furt

E convins că nimic nu o poate opri

Pepe nu a dorit să comenteze afirmaţiile Oanei. Apropiaţii artistului spun însă că el nu intenţionează să mai continue conflictul cu fosta soţie şi că va ignora toate acuzaţiile ei. „Pepe nu mai este interesat să o acţioneze în instanţă pentru că s-a convins deja că nimic nu o poate opri să emită răutăţi la adresa lui”, au declarat surse apropiate cântăreţului.