Percheziţii acasă la fratele lui Cristian Boureanu şi la un fost ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu. Update: Ionuţ Costea, audiat

Familia Boureanu are din nou probleme cu legea. Autoritățile au descins marți dimineaţă acasă la Sorin Boureanu, fratele lui Cristian Boureanu, dar şi la Sebastian Vlădescu.

RomaniaTV.net
17 apr. 2018, 09:09
Percheziţii acasă la fratele lui Cristian Boureanu şi la un fost ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu. Update: Ionuţ Costea, audiat

UPDATE: Audierile în dosarul în care ar fi vizaţi de procurorii anticorupţie fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu şi fratele fostului parlamentar Cristian Boureanu s-au prelungit până târziu, în noaptea de marţi spre miercuri, fiind dus la DNA şi fostul preşedinte al EximBank Ionuţ Costea.

Dosarul vizează acordarea preferenţială de credite, iar faptele s-ar fi petrecut în perioada 2005-2007.

UPDATE: Conform unor surse, este vorba despre o anchetă privind activitatea unei firme cu profil medical. Societatea i-ar aparţine lui Sorin Boureanu, fratele fostului deputat Cristian Boureanu, Sebastian Vlădescu având legătură cu această firmă.

Percheziții ar fi în desfășurare și acasă la fostul ministru de Finanațe, Sebastian Vlădescu. 

Potrivit primelor informații ar fi vorba despre un dosar în care procurorii anticorupție au suspiciuni referitoare la faptul că Vlădescu ar fi protejat firmele fratelui lui Cristian Boureanu. 

La ora transmiterii acestei știri au loc percheziții. Rămâne de văzut dacă cei doi vor fi audiați la finalul descinderilor. 

Sebastian Vlădescu mai este anchetat și în dosarul Rompetrol II. Sebastian Vlădescu a îndeplinit funcția de ministru de Finanțe de două ori, în Guvernul Tăriceanu și în Guvernul Boc.