Percheziţii acasă la poliţistul pedofil, detalii şocante ies la iveală. Fetiţa a fost sărutată pe gură şi atinsă în zonele intime

Pedofilul căutat trei zile în toată Capitala a fost prins: este vorba de un poliţist de la Brigada Rutieră, pe care colegii l-au recunoscut din pozele apărute în presă. Dus în faţa anchetatorilor, bărbatul a recunoscut că a luat în braţe cei doi-copii fraţi într-un lift, dar consideră că nu le-a făcut niciun rău. Între timp, deja se iau măsuri dure împotriva şefilor săi, pentru că acuzatul a mai fost cercetat într-un dosar de hărţuire în urmă cu doi ani, dar a scăpat basma curată. Poliţiştii fac percheziţii luni după-amiază la locuinţa bărbatului acuzat că a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din Bucureşti.

08 ian. 2018, 16:26
Percheziţii acasă la poliţistul pedofil, detalii şocante ies la iveală. Fetiţa a fost sărutată pe gură şi atinsă în zonele intime

Poliţistul pedofil a fost capturat după sute de verificări făcute de anchetatori. După audieri, acuzatul a fost dus la propria locuinţă pentru percheziţii. Bărbatul a fost reţinut pentru că a agresat sexual cei doi minori. E vorba de o fată de 5 ani şi un băiat de 9 ani.

Rudele copiilor agresaţi sunt revoltate. 

Potrivit news.ro, percheziţiile au loc după ce bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„La data de 08.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală”, a anunţat Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Conform sursei citate, „în ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift şi pe palierul etajului 8 – inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani”.

„În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare”, precizează Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Bărbatul a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. Agresorul este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunţat duminică după-amiază. 

Poliţistul era cunoscut cu antecedente penale: colegii îi spuneau „violatorul”. Bărbatul se numeşte Eugen Stan şi lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie, este căsătorit şi are doi copii. Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat sexual o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei.

Suntem colegi, în 2015 a avut o altă altercaţie cu soţia unui domn. A intrat peste ei în casă. A avut loc o altercaţie, a rupt lenjeria intimă doamnei, după care s-a bătut cu soţul. Nu ştiu cum a scăpat de acel dosar penal. Cert e că omul este şoferul unui şef de la 126. Tot acest şef l-a adus de la jandarmi, unde au fost colegi. Îl cunosc, zi de zi ne vedem acolo. Lumea în curte îi spunea Violatorul din 2015. Pe Facebook am văzut prima oară şi am făcut imediat legătura. I-am spus şefului meu direct la o şedinţă, sâmbătă dimineaţă. Am spus că este Stan Eugen, dar nimeni nu voia să creadă. Este incredibil, mi s-a ridicat părul pe mine şi nu mai pot de burtă, de stomac, de nervi, când am văzut ce se întâmplă aici„, a declarat un poliţist, pentru România TV.

Citeşte şi Mama copiilor agresaţi în lift: Băiatul e cel mai afectat. Vreau ca agresorul să fie pedepsit pentru tot ce a făcut

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut Poliţiei Române clarificări în legătură cu poliţistul bănuit de pedofilie. Anunţul a fost făcut luni de purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Şeful agresorului a fost şi el audiat. În ziua de vineri, atunci cand i-a atacat pe cei doi minori, barbatul nu a mers la lucru. Dus în faţa procurorilor, el a recunoscut că i-a luat în braţe pe cei doi copii, dar spune că nu a vrut să le facă rău. Potrivit România TV, pe feţiţă ar fi pupat-o pe gură, dar a şi atins-o în zonele intime, iar pe băiat l-a pupat pe obraji. Agresoril a fost dus la locuinţa lui pentru a i se face percheziţii. 

„Iubesc copiii de mult timp. Nu le-am făcut niciun rău. I-am sărutat și mângâiat.”

Soţia poliţistului pedofil a fost surprinsă de jurnalişti în scara blocului în care locuieşte şi a fost asaltată cu întrebări despre imaginile din lift. Femeia spune că a văzut filmarea, dar nu crede că soţul ei a făcut ceva rău. „Soţul meu nu face asa ceva. Am văzut imaginile, dar soţul meu iubeşte copiii”, a spus soţia poliţistului podofil.