Percheziţii de amploare în Bucureşti. Şoferul lui Cristi Borcea, BĂTAIE cu INTERLOPII într-un LOCAL

Peste 200 de poliţişti şi 10 procurori au efectuat 20 de percheziţii domiciliare, inclusiv la sediile unor societăţi, urmând a fi puse în executare 26 de mandate de aducere. Descinderile au avut loc după ce membrii a două clanuri s-au bătut într-un restaurant, iar un bărbat a fost înjunghiat. Scandalul a pornit de la şoferul lui Cristi Borcea. Una dintre grupările implicate era condusă de şeful Federaţiei de Lupte Libere, Răzvan Pârcălabu. 

10 iul. 2014, 11:12
Percheziţii de amploare în Bucureşti. Şoferul lui Cristi Borcea, BĂTAIE cu INTERLOPII într-un LOCAL

Zeci de persoane s-au prezentat joi la audieri la Poliţia Capitalei într-un dosar privind o tentativă de crimă petrecută într-un restaurant din Capitală. La Poliţiei, au fost aduşi, rând pe rând, patronul restaurantului, şeful Federației de Lupte Libere, Răzvan Pârcălabu, şi alte 25 de persoane implicate sau care au asistat la incident. Printre acestea s-a aflat şi luptătorul Bogdan Stoica, care a fost citat ca martor.  

„Nu am avut treabă. Sunt în calitate de martor. Nu ştiu despre ce este vorba. Sunt un simplu client”, a declarat Bogdan Soica la ieşirea de la audieri. 

Potrivit România TV, cel care a provocat scandalul, în februarie, în localul de manele este Gabriel Oprişa, şoferul lui Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo.

La activităţile desfăşurate au participă 10 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 200 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Acţiunea a fost efectuată într-o cauză ce are ca obiect săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, infracţiune cu privire la care, la începutul lunii februarie 2014, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale.

Cercetările s-au efectuat cu sprijinul tehnic de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, al Departamentului de Informaţii şi Protecţia Internă – M.A.I. şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R, se precizează într-un comunicat.