Percheziţii la Poliţia Locală Sector 1. Coordonatorul instituţiei, adus cu mandat la DNA Ploieşti UPDATE

Procurorii DNA Ploieşti au efectuat, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la sediul Poliţiei Locale Sector 1 din Capitală, într-un dosar privind fapte de corupţie, informează România TV. Coordonatorul Poliţiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean, a fost adus cu mandat la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat.

RomaniaTV.net
31 mai 2016, 05:03
Percheziţii la Poliţia Locală Sector 1. Coordonatorul instituţiei, adus cu mandat la DNA Ploieşti UPDATE

UPDATE Coordonatorul Poliţiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean, a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, la intrarea în sediul DNA Ploieşti. El a fost adus cu mandat pentru a fi audiat.

Procurorii DNA Ploieşti fac cercetări în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise în perioada 2009 – 2014.

DNA arată că, marţi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au loc nouă percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţul Constanţa, la sediul unei instituţii publice, la societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane fizice.

Procurorii DNA se află la sediul Poliţiei Locale a Sectorului 1, unde solicită documente care îl vizează pe consilierul personal al primarului Andrei Chiliman, Emanoil Bocean, care este şi coordonator al Poliţiei Locale a Sectorului 1.

Percheziţiile au loc într-un dosar de fapte de corupţie desprins din cel în care este cercetat primarul suspendat al Sectorului 1, Andrei Chiliman. Acesta este cercetat într-un dosar în care acuzat că a primit mită pentru atribuirea unor contracte.