Percheziţii în Dâmboviţa. Vizate sunt mai multe persoane bănuite de furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale

Poliţişti din Târgovişte au efectuat, joi dimineaţă, şase percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa remis, joi.

09 aug. 2018, 08:07
Percheziţii în Dâmboviţa. Vizate sunt mai multe persoane bănuite de furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale

Au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

”Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Târgovişte au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgovişte şi în judeţul Teleorman la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, fapte comise în perioada 2016-2018 (…). În urma descinderilor au fost indisponibilizate mai multe produse alimentare şi nealimentare, electronice şi peste 50 de kilograme de articole pirotehnice a căror deţinere este interzisă”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Prejudiciul cauzat este estimat la 70.000 de lei.

La activităţi au participat luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale Dâmboviţa şi Teleorman, efective de jandarmi şi criminalişti.