PERCHEZIŢII în Dragonul Roşu, la persoane bănuite de EVAZIUNE FISCALĂ cu produse textile

Polițiștii ilfoveni efectuează, marți dimineață, nouă percheziții în București și județul Ilfov, în Dragonul Roşu, la persoane bănuite de evaziune fiscală cu produse textile, care ar fi produs un prejudiciu de un milion de euro bugetului de stat.

12 mai 2015, 05:38
PERCHEZIŢII în Dragonul Roşu, la persoane bănuite de EVAZIUNE FISCALĂ cu produse textile

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 — 2015, reprezentanții a două societăți comerciale din localitatea Voluntari ar fi comercializat peste 200.000 de produse textile pe care le-ar fi produs, în mod clandestin, în cadrul celor două fabrici pe care le dețineau ilegal”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Valoarea bunurilor comercializate de aceștia este de peste patru milioane de euro, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului cu peste un milion de euro. Polițiștii au instituit măsuri asiguratorii pentru bunurile celor două societăți comerciale până la concurența sumei de un milion de euro.

Citeşte şi Percheziţii de amploare în 7 judeţe într-un dosar de evaziune fiscală cu vinuri contrafăcute

De asemenea, 10 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Anchetatorii susțin că fabricile în cauză erau principalul furnizor de produse textile pentru piața de desfacere dintr-un centru comercial din localitatea Dobroești.

Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov și a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

Citeşte şi Percheziţii în Argeş, într-un dosar de contrabandă cu ţigări