Percheziţii în Tulcea, la primărie şi la locuinţa primarului, într-un dosar de corupţie

Procurorii DNA Galati au efectiuat, joi, opt perchezitii în Tulcea, între care una la Primarie şi alta la locuinţa primarului, Constantin Hogea. Procurorii DNA caută dovezi într-un dosar în care primăria este acuzată că a acordat ilegal mai multe contracte.

28 mai 2015, 05:35
Percheziţii în Tulcea, la primărie şi la locuinţa primarului, într-un dosar de corupţie

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul anului 2014.

„În cursul zilei de 28 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în municipiul Tulcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Potrivit unor surse judiciare, primarul Constantin Hogea este suspectat de luare de mita într-un dosar în care este implicat un om de afaceri din judeţ care ar fi obtinut ilegal contracte cu primaria.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Citeşte şi PERCHEZIŢII la persoane bănuite de evaziune fiscală