Percheziţii într-un dosar care vizează 24 de angajaţi ai RATB, suspectaţi de furt de motorină

Percheziţii de amploare sunt efectuate în această dimineaţă în Bucureşti, Ilfov şi Ialomiţa. Sunt vizaţi mai mulţi angajaţi ai RATB, precum şi un director al regiei, acuzaţi că furau combustibil şi îl vindeau. 

30 iun. 2015, 06:05
Percheziţii într-un dosar care vizează 24 de angajaţi ai RATB, suspectaţi de furt de motorină

Polițiștii pun în aplicare, marți dimineața, 18 mandate de percheziție domiciliară în București și în județele Ilfov și Ialomița și pun în executare 24 de mandate de aducere, într-un dosar referitor la angajați ai unei autobaze din București, suspectați de furt de motorină, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

Perchezițiile în cauza privind comiterea infracțiunilor de delapidare, complicitate la delapidare și furt sunt efectuate de aproximativ 70 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Percheziţii în Dragonul Roşu şi China Town. ANAF: 70 de firme au prejudiciat bugetul cu peste 31 de mil. euro

„Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, angajați ai unei autobaze din București, au sustras cantități însemnate de motorină, pe care ulterior o comercializau sau o foloseau în scop propriu”, relevă sursa citată.

Persoanele identificate vor fi conduse la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București pentru continuarea cercetărilor.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.