Percheziţii într-un dosar de furt şi proxenetism. Cinci persoane au fost duse la audieri

Poliţiştii prahoveni efectuează, marţi, trei percheziţii domiciliare într-un dosar de furt calificat şi proxenetism, cinci persoane au fost duse la audieri.

RomaniaTV.net
07 aug. 2018, 05:58
Percheziţii într-un dosar de furt şi proxenetism. Cinci persoane au fost duse la audieri

UPDATE: Cinci persoane au fost conduse la audieri, marţi, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii prahoveni într-un dosar de furt calificat şi proxenetism.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, tablete, un laptop, precum şi mai multe ustensile despre care există suspiciunea că ar fi fost utilizate la săvârşirea celor două furturi.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, descinderile au loc în comuna Blejoi şi în oraşul Boldeşti-Scăeni.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul anului 2018, două persoane ar fi pătruns prin efracţie în incinta a două societăţi comerciale, de unde ar fi sustras sume de bani însumând 12.000 de lei. De asemenea, aceleaşi persoane sunt suspectate că, pe raza comunelor Păuleşti şi Blejoi, ar fi săvârşit infracţiuni de proxenetism”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, în comuna Blejoi se desfăşoară şi o razie, la care participă poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi criminalistică din cadrul mai multor subunităţi teritoriale.