Percheziţii la persoane suspectate că au vândut pe internet bijuterii şi parfumuri contrafăcute

Poliţiştii de investigare a fraudelor efectuează joi dimineaţă opt percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov la un complex comercial şi la locuinţele a trei persoane suspectate de evaziune fiscală, după ce au vândut pe internet bijuterii şi produse cosmetice contrafăcute. Una dintre firmele vizate este deţinută de fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 05:38
Percheziţii la persoane suspectate că au vândut pe internet bijuterii şi parfumuri contrafăcute

Percheziţii sunt făcute de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor, la locuinţele a trei persoane, la sediul a două societăţi comerciale, la două puncte de lucru dintr-un complex comercial şi la un depozit, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

„Poliţiştii ridică înscrisuri de la două societăţi de curierat şi pun în executare cinci mandate de aducere. Activităţile sunt efectuate pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de produse contrafăcute, respectiv bijuterii şi cosmetice”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit anchetatorilor, bunurile ar fi fost comercializate prin intermediul unui site, care are punctul de lucru în complexul comercial Dragonul Roşu şi îi aparţine lui Bogdan Rădulescu, primul soţ al Mihaelei Rădulescu.

Bijuteriile şi parfumurile contrafcăute erau comercializate fără evidenţierea operaţiunilor în contabilitate, cei în cauză sustrăgându-se astfel de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat. 

Cercetările se efectuează într-un dosar penal aflat sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.