Percheziţii la persoane suspecte de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale

Poliţiştii din Brăila au efectuat, marţi dimineaţă, 14 percheziţii la locuinţele a două grupări formate din tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani, din comuna Vădeni, judeţul Brăila, care ar fi comis 15 infracţiuni de furt din locuinţe şi societăţi comerciale.

03 iun. 2014, 06:25
Percheziţii la persoane suspecte de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale

Poliţişti de la Poliţia Municipiului Brăila, Secţiile 1 şi 2 de Poliţie Rurală şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Brăila au descins în 14 locuinţe din comuna Vădeni, judeţul Brăila, la persoane care ar fi comis 15 furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, potrivit unui comunicat IGPR.

Din cercetări a reieşit că, de la începutul acestui an, persoanele în cauză ar fi sustras obiecte metalice, unelte agricole, scule electrice şi alte bunuri din curţile locuinţelor şi anexelor gospodăreşti, precum şi din 3 societăţi comerciale.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au ridicat, pentru continuarea cercetărilor, mai multe scule electrice şi au condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila 6 dintre persoanele căutate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.