Percheziţii la Primăria Slobozia. Angajaţi suspectaţi că ar fi implicaţi într-o reţea de CĂMĂTĂRIE

Poliţiştii de la IPJ Ialomiţa fac zece percheziţii, marţi dimineaţă, la Primăria Slobozia şi la locuinţele unor persoane suspectate de şantaj, cămătărie, înşelăciune, fals şi uz de fals.

14 ian. 2014, 06:43
Percheziţii la Primăria Slobozia. Angajaţi suspectaţi că ar fi implicaţi într-o reţea de CĂMĂTĂRIE

Percheziţiile din municipiul Slobozia vizează şase persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de cămătărie, şantaj, fals, uz de fals şi înşelăciune, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.

Una dintre percheziţii are loc la Primăria Slobozia, printre persoanele vizate în cadrul anchetei fiind şi primarul municipiului, Alexandru Stoica. Anchetatorii suspectează că s-au folosit ştampilele Primăriei Slobozia pentru înmatricularea mai multor autoturisme de lux.

Prefectul judeţului Ialomiţa, Gigi Petre, a declarat că percheziţiile se desfăşoară în biroul primarului Alexandru Stoica şi în biroul secretarei acestuia.

Potrivit prefectului, descinderile în cele două birouri au loc în cadrul anchetei privind destructurarea unui grup de crimă organizată care se ocupa de traficul cu maşini.

El a spus că nu se poate pronunţa asupra unei eventuale implicări a primarului în acest caz.

La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări.

La percheziţii participă peste 70 de poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, precum şi luptători SAS din cadrul IPJ Ialomiţa şi Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Acţiunea a fost sprijinită de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă.