Percheziţii în Bucureşti şi în alte două judeţe într-un dosar în care sunt vizaţi şi funcţionari de la Registrul Auto Român

Publicat: Joi, 28 Decembrie 2017 10:55 // Actualizat: Joi, 28 Decembrie 2017 19:22 // Sursa: romaniatv.net

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac 68 de percheziţii, unele la instituţii publice, în Bucureşti şi în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud, într-un dosar privind omologarea şi emiterea de cărţi de indentitate pentru maşini second hand aduse din străinătate. În acest dosar sunt vizaţi şi funcţionari publici de la Registrul Auto Român, potrivit News.ro. De altfel, au loc percheziţii şi la sediul RAR Mureş, dar şi la Serviciului pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Mureş.

Anchetatorii spun că în cursul acestui an un bărbat din Mureş a pretins şi primit în mod repetat sume de bani de la diferite persoane pentru a le facilita omologarea şi emiterea cărţii de identitate a vehiculelor în regim de urgenţă, fără programare, pentru autovehicule rulate de proveninţă străină, aflate la prima înmatriculare în România.

Activitatea infracţională a fost realizată cu sprijinul unor funcţionari din cadrul RAR Mureş, mai spun anchetatorii. Totodată, bărbatul a beneficiat de sprijin din partea unui agent de poliţie de la Serviciul Public Comunitar pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple Mureş. Acesta a eliberat unor persoane din anturajul său documente de identitate, în schimbul unor foloase materiale, fără programare, în regim de urgenţă şi fără a achitarea taxelor aferente eliberării în regim de urgenţă.

De altfel, au loc percheziţii şi la sediul RAR Mureş, dar şi la Serviciului pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Mureş.

La percheziţii participă ofiţeri de poliţie judiciară din Mureş, Alba, Braşov, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Covasna, Harghita, Sălaj şi de la Structura Centrală.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
perchezitii RAR Mures perchezitii serviciul Pasapoarte Mures RAR Mures
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H