Percheziţii la Spitalul Municipal Drăgăşani: Medicii, bănuiţi că au luat mită

Mai multe percheziții au avut loc, marți, la Spitalul Municipal Drăgășani, fiind vizate secțiile de psihiatrie și medicină internă.

21 apr. 2015, 13:01
Percheziţii la Spitalul Municipal Drăgăşani: Medicii, bănuiţi că au luat mită

Procurorii au în vizor mai mulți medici de la Spitalul Municipal Drăgășani care ar fi primit mită în schimbul eliberării de adeverințe necesare pensionărilor pe caz de boală. Perchezițiile au fost efectuate atât la cabinetele medicilor suspectați, cât și la domiciliile pacienților care se presupune că au dat mită.

Procurorii vâlceni au efectuat, marți, percheziții domiciliare în 17 locații situate pe raza județelor Vâlcea, Olt și Gorj, dintre care 5 la sediul unor instituții publice, într-o cauză penală având ca obiect săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals, comise în perioada 2014-2015, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

În documentarea activității infracționale procurorii au beneficiat de suportul tehnic și informativ al Serviciului Român de Informații, precum și de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea și al Direcției Generale Anticorupție — Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea.

CITEŞTE ŞI: Un nou scandal într-un spital din România. Un medic, filmat în timp ce urlă la un pacient VIDEO