Percheziţii la traficanţii de droguri: poliţiştii au găsit peste două kilograme de cannabis

Mai multe persoane sunt cercetate de poliţiştii şi procurorii din Olt, pentru trafic de droguri de risc, după ce în urma a zece percheziţii la locuinţele acestora au fost găsite peste două kilograme de cannabis. Suspecţii ar fi comercializat din septembrie 2015 aproximativ zece kilograme de droguri şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverse persoane din judeţele Olt şi Teleorman.

09 nov. 2016, 13:32
Percheziţii la traficanţii de droguri: poliţiştii au găsit peste două kilograme de cannabis

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt au făcut, miercuri, zece percheziţii în judeţele Olt şi Teleorman, la locuinţele a 12 persoane bănuite de trafic şi consum de droguri.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 117 pachete de cannabis şi trei pungi de cannabis (aproximativ 1,5 kilograme.), 19 doze din muguri de cannabis (aproximativ 9,5 grame ), şapte pliculeţe cu material vegetal uscat, un plic transparent cu muguri de cannabis (aproximativ trei grame), cântare, telefoane mobile, precum şi 60 de lire sterline şi 850 de lei.

De asemenea, au fost puse în executare 37 de mandate de aducere, persoanele fiind duse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, pentru audieri.

Din septembrie 2015, cei în cauză au comercializat aproximativ zece kilograme de droguri şi substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, în valoare de  57.000 de lei, către diverse persoane din judeţele Olt şi Teleorman, scrie News.ro.

Membrii grupării sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic şi consum de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.