PERICOL de EXPLOZIE în Timiş. O locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc în mers GALERIE FOTO

O locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc în mers, joi dimineaţă, în localitatea Topolovăţu Mare, din judeţul Timiş, existând pericol de explozie în condiţiile în care nu s-a reuşit decuplarea vagoanelor.

20 iul. 2017, 06:18

UPDATE: Incendiul a fost lichidat şi pericolul înlăturat. Pagubele nu sunt foarte mari, întrucât flăcările care cuprinseseră locomotiva au fost stinse înainte ca vâlvătaia să se extindă. O anchetă va stabili cu precizie cauzele care au dus la producerea incidentului.

O locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan a luat foc în mers

Un incendiu a izbucnit la o locomotivă în localitatea Topolovăţu Mare, din judeţul Timiş, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” din judeţul Timiş, Elena Megherea, scrie opiniatimisoarei.ro.

Citeşte şi Accident în Sibiu cu o cisternă şi un TIR VIDEO

La locul intervenţiei s-au deplasat şase autospeciale ale ISU Timiş şi două echipaje SMURD, precum şi patru ofiţeri, inclusiv inspectorul şef al ISU „Banat”, Lucian Mihoc.

Din primele informaţii a fost o locomotivă care trăgea şapte cisterne cu butan gaz. Se deplasează la locul incidentului echipaje ale ISU. Se pare că a luat foc locomotiva şi nu se reuşea decuplarea cisternelor, existând pericolul exploziei. La locul intervenţiei s-au deplasat şase autospeciale şi două echipaje SMURD, patu ofiteri, inclusiv inspectorul şef„, a declarat Elena Megherea.

Citeşte şi PERICOL de EXPLOZIE după un accident grav, produs lângă Bucureşti VIDEO