Perlele sezonului pe litoralul românesc, vânzătorii ambulanţi se întrec în rime: Pentru blonde şi roscate am adus porumb în rate

Comerţ cu umor pe litoralul românesc! Vedem care sunt cele mai amuzante preparate de la Marea Neagră. De la pui divorţat la bere inutilă, turiştii au o listă întreagă de "preparate cu umor".

RomaniaTV.net
08 aug. 2017, 16:50
Perlele sezonului pe litoralul românesc, vânzătorii ambulanţi se întrec în rime: Pentru blonde şi roscate am adus porumb în rate

De la "ba ţi-o fură, ba ţi-o dau", când vine vorba despre îngheţata turcească, până la "pentru blonde si roscate am adus porumb in rate", creativitatea vânzătorilor ambulanţi de pe litoral nu are limite.

"Sunt supărat. Că soacră-mia s-a înecat. A mâncat porumb cu sare pe urmă a intrat în mare. A luat porumbu-n gură şi-a crezut că a mâncat friptură", strica vanzatorul.

Nici în cazul pozelor nu se mai procedează ca în trecut. "Colorata, mâine-i gata" s-a transformat în Mickey Mouse. Personajul de desene animate îi atrage pe turiști, iar fotografia este gata cât ai clipi pentru a o lipi pe frigider.

Cei mai norocoşi sunt turiştii de la Vama Veche care se pot delecta cu "pui divorţat de un cartof plin de ustroi", "văcuță fidelă unui vin roșu" sau "porc nesimțit". Totul stropit cu "bere inutilă", adică fără alcool.

De la „ba ţi-o fură, ba ţi-o dau”, când vine vorba despre îngheţata turcească, până la „pentru blonde si roscate am adus porumb in rate”, creativitatea vânzătorilor ambulanţi de pe litoral nu are limite.

„Sunt supărat. Că soacră-mia s-a înecat. A mâncat porumb cu sare pe urmă a intrat în mare. A luat porumbu-n gură şi-a crezut că a mâncat friptură”, strica vanzatorul.

Nici în cazul pozelor nu se mai procedează ca în trecut. „Colorata, mâine-i gata” s-a transformat în Mickey Mouse. Personajul de desene animate îi atrage pe turiști, iar fotografia este gata cât ai clipi pentru a o lipi pe frigider.

Cei mai norocoşi sunt turiştii de la Vama Veche care se pot delecta cu „pui divorţat de un cartof plin de ustroi”, „văcuță fidelă unui vin roșu” sau „porc nesimțit”. Totul stropit cu „bere inutilă”, adică fără alcool.