Peste 130 de şoferi care parcaseră neregulamentar, amendaţi în Bucureşti

Poliţiştii au dispus, în ultimele zile, amenzi în valoare totală de peste 20.000 de lei pentru 139 de şoferi bucureşteni care au parcat ilegal în centrul Capitalei, în unele situaţii, maşinile fiind ridicate deoarece au blocat traficul.

RomaniaTV.net
06 iul. 2018, 11:47
Peste 130 de şoferi care parcaseră neregulamentar, amendaţi în Bucureşti

„Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București continuă acțiunile privind descurajarea șoferilor ce aleg să staționeze sau să parcheze ilegal în zona centrală a Capitalei. 139 de șoferi au fost sancționați doar în câteva zile. Valoarea sancțiunilor se ridică la 20.155 lei.

Printre aceștia se numără și o șoferiță care, ieri, în jurul prânzului, în centrul Bucureștiului, a ales să își parcheze autoturismul la câțiva centimetri de linia de tramvai. Așa a reușit, pentru câteva zeci de minute, să blocheze toată circulația tramvaielor în zona Hristo Botev. Agenții Poliției Locale București au luat, în acest caz, măsura relocării imediate a autoturismului și sancționarea conducătorului auto cu amendă în valoare de 580 lei și trei puncte penalizare”, a anunţat Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti pe contul de Facebook.