Peste 18.000 de persoane vor primi VOUCHERE pentru biciclete. Vezi lista beneficiarilor

Publicat: Miercuri, 21 Februarie 2018 11:59 // Actualizat: Miercuri, 21 Februarie 2018 11:59 // Sursa: romaniatv.net

Primăria Municipiului Bucureşti precizează într-un comunicat de presă că peste 18.000 de persoane urmează să intre în posesia voucherelor pentru biciclete. Lista beneficiarilor a fost publicată pe pagina de internet a Primariei Municipiului Bucuresti, la sectiunea "Biciclisti in Bucuresti", fiecare beneficiar identificandu-se dupa initiale, nume, prenume si numar de inregistrare in proiect. 

"Ca urmare a finalizarii procesului de actualizare a datelor, un numar de 18.323 de cetateni urmeaza sa intre in posesia unui voucher. Lista acestora este publicata pe pagina proprie de internet a Primariei Municipiului Bucuresti (www.pmb.ro), la sectiunea "Biciclisti in Bucuresti", fiecare beneficiar identificandu-se dupa initiale, nume, prenume si numar de inregistrare in proiect.

Voucherele vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/resedinta/corespondenta ale participantilor. In situatia in care voucherul nu poate fi inmanat beneficiarului de catre curier, acesta va fi returnat Primariei Municipiului Bucuresti, iar ulterior va putea fi ridicat personal de catre beneficiar de la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii al Primariei Municipiului Bucuresti, Bdul. Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5, dupa expirarea perioadei de distribuire de catre firma de curierat, prin contactarea telefonica prealabila a fiecarui beneficiar", precizează conducerea Primăriei Capitalei în comunicatul de presă.

"Modul in care va fi completata lista beneficiarilor pana la numarul de 25.000 de vouchere care vor fi emise in etapa a doua va fi adus la cunostinta publicului in perioada urmatoare", se mai arată în comunicat.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot si accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu varsta minima de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.

LISTA BENEFICIARILOR DE VOUCHERE PENTRU BICICLETE AICI

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
biciclete voucher biciclete vouchere biciclete
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H