Peste 20.000 de oameni din Tecuci, fără apă după ce magistrala a fost avariată de un utilaj

Peste 20.000 de oameni din Tecuci au rămas, luni, fără apă, după ce o magistrală a fost avariată de un utilaj care efectua o lucrare la o stradă din oraş.

11 dec. 2017, 15:39
Peste 20.000 de oameni din Tecuci, fără apă după ce magistrala a fost avariată de un utilaj

Avaria care afectează peste 20.000 de oameni din oraşul Tecuci a apărut după ce o magistrală a fost avariată de un utilaj care efectua o lucrare la o stradă, iar pentru a repara defecţiunea, specialiştii de la compania de apă au fost nevoiţi să oprească furnizarea în tot oraşul, scrie Mediafax.

„Societatea Apa Canal SA Galaţi aduce la cunoştinţă că astăzi (luni – n.r.), în jurul orelor 12.30, a survenit o avarie la conducta de apă din municipiul Tecuci – str. Feroviarilor, Pod Tecucel, mal drept, avarie cauzată de lucrări executate în zonă (…). Lucrările de remediere a avariei implică oprirea alimentării cu apă a tuturor clienţilor din municipiul Tecuci, începand cu ora 13.00″, se arată într-un comunicat al Societăţii Apă Canal.

Reprezentanţii societăţii Apă Canal speră să termine reparaţia până la ora 18.00, când oamenii vor putea să aibă din nou apă la robinete.

Citeşte şi Aproximativ 25.000 de consumatori din Sibiu, fără apă din cauza avariei la conducta principală