Peste 4,500 de membrii ai organizaţiei judeţene a PP-DD Braşov au trecut la PDL

Mai mult de jumătate dintre cei 9.000 de membri ai organizaţiei judeţene Braşov a PP-DD au trecut la PDL, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PDL, Ionel Fliundra, fost preşedinte al PP-DD Braşov şi care în prezent ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte al ACL Braşov, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
23 oct. 2014, 12:06
Peste 4,500 de membrii ai organizaţiei judeţene a PP-DD Braşov au trecut la PDL

„Un număr de 26 de consilieri locali, municipali şi judeţeni din cei 33 ai PP-DD s-au înscris în Partidul Democrat Liberal (PDL), care împreună cu PNL formează Alianţa Creştin Liberală (ACL). Pentru că argumentele noastre pentru trecerea la ACL au fost destul de puternice, în proporţie de 80% organizaţia judeţeană ne-a urmat, iar cei care au rămas au fost presaţi şi şantajaţi de unii primari. Motivul trecerii la ACL este, în primul rând, faptul că PP-DD este un partid de dreapta care a atacat mereu, după cum se ştie, PSD-ul, iar în ultima perioadă s-a apropiat foarte puternic de PSD, lucru cu care noi nu am fost de acord”, a explicat Ionel Fliundra.

El a adăugat că proiectele sociale iniţiate de consilierii PP-DD nu treceau nici măcar de comisii, în ciuda protocolului încheiat cu PSD după alegerile din 2012.