Peste 5.000 de joburi pentru absolvenţii de studii superioare

Aproximativ 5.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au vizitat, vineri, târgul de joburi organizat de Angajatori de TOP Bucureşti, eveniment în cadrul căruia 100 de companii oferă celor interesaţi 5.000 de locuri de muncă, destinate exclusiv absolvenţilor de studii superioare, a declarat reprezentantul organizatorilor, Delia Moreanu.

25 mart. 2016, 16:19
Peste 5.000 de joburi pentru absolvenţii de studii superioare

În plus, în cadrul târgului sunt disponibile peste 700 de poziţii în cadrul programelor de internship&trainee oferite de companiile participante.

Printre firmele participante se numără şi Schneider Electric, specializată în managementul energiei şi automatizări, care se prezintă la târg cu o ofertă de 17 posturi disponibile, dintre care 15 se află în centrul de suport clienţi din Bucureşti şi sunt destinate vorbitorilor de limbi străine precum germană, maghiară, franceză, sârbă sau croată.

‘Participarea Schneider Electric la târgul de carieră Angajatori de TOP reprezintă o oportunitate importantă pentru companie de a lua pulsul tinerei generaţii în căutarea unui loc de muncă’, a declarat Cristina Mancaş, HR Business Partner Schneider Electric România şi Republica Moldova, prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru anumite poziţii, este necesară şi experienţa în zona de customer support/order management sau promovarea de produse şi servicii. Alte două poziţii pentru care compania caută candidaţi, din rândul profesioniştilor cu experienţă, sunt cele de Recruitment Specialist şi National Sales BMS Engineer pentru organizaţia comercială, scrie Agerpres.

În plus, Schneider Electric oferă oportunităţi de angajare şi pentru tinerii absolvenţi de studii tehnice din domeniul ingineriei electrice.

Citeşte şi:  Angajări pe salarii de la 1500 lei până la 2000 lei pe lună pentru absolvenţi de studii medii

La rândul său, Grupul Renault România vine la târg cu mai mult de 500 de posturi pentru activităţile de inginerie, servicii, fabricaţie şi cu 100 de locuri pentru studenţi şi masteranzi care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei.

Potrivit unui comunicat al companiei, peste 300 de posturi sunt în cercetare — dezvoltare, iar alte 200 în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă.

‘Candidaţii pentru cele peste 500 de posturi (bazate în Bucureşti, Titu sau Mioveni) trebuie să cunoască minim o limbă de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoştinţe avansate de MS Office, să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi deschidere către mediul internaţional (multicultural) şi capacitate de comunicare’, se menţionează în comunicat.