Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai

Mii de turişti sunt aşteptaţi să petreacă minivacanţa de 1 Mai în staţiunile de pe Valea Prahovei, operatorii din turism afirmând că peste 80 la sută din locurile de cazare sunt rezervate. Preţurile pornesc de la 356 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare cu cină ”barbeque” de 1 Mai.

27 apr. 2017, 13:36
Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai

Potrivit unei informări transmise, joi, de Asociaţia pentru Pormovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, peste 80 la sută din locurile de cazare din staţiunile din judeţul Prahova sunt rezervate pentru sfârşitul acestei săptămâni şi ziua de 1 Mai, în unele unităţi de cazare gradul de ocupare fiind de sută la sută.

Hotelierii şi proprietarii de vile şi pensiuni au pregătit, pentru 1 Mai, pachete turistice speciale, ale căror preţuri pornesc de la 356 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare şi cina de 1 Mai.

„Majoritatea pachetelor speciale pentru această minivacanţă sunt de două şi trei nopţi pornind de la 356 lei de persoană pentru un sejur de trei nopţi cu cina barbeque inclusă de 1 Mai la o vilă de trei stele până la 630 lei de persoană tot pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de patru stele”, menţionează sursa citată.