Peste o mie de locuri de muncă în străinătate. Vezi pentru ce ţară sunt cele mai multe oferte şi ce se caută

Angajatorii din Spațiul Economic European (SEE) oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 1.435 de locuri de muncă vacante, cele mai multe în Spania și Italia, informează Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

RomaniaTV.net
19 oct. 2016, 11:29
Peste o mie de locuri de muncă în străinătate. Vezi pentru ce ţară sunt cele mai multe oferte şi ce se caută

În Spania sunt scoase la concurs 816 locuri de muncă, pentru muncitori necalificați în agricultură, șofer de camion și maseur. În Italia sunt oferite 140 locuri de muncă pentru asistent medical generalist și îngrijitor persoane, în Germania 126 de locuri de muncă, cele mai multe pentru asistent medical, iar în Slovacia 87.

Tot prin intermediul rețelei EURES România, angajatorii pun la dispoziție 80 de locuri de muncă în Austria, 60 în Marea Britanie, 30 de posturi în Malta, 25 în Republica Cehă, 20 în Slovenia, 12 în Norvegia, 10 în Bulgaria, 10 în Croația, șase în Finlanda, șase în Ungaria, cinci în Irlanda și două în Luxembourg.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma.