Peste o sută de kilograme de carne de pui, biscuiţi şi făină expirate, găsite la o firmă care livrează mâncare la trei spitale

Peste 100 de kilograme de carne de pui expirată de aproape două săptămâni, dar şi biscuţi expiraţi de anul trecut şi 500 de kilograme de făină care expirase au găsit reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor în urma unui control făcut, miercuri după-amiază, la firma care asigură mâncarea pentru trei unităţi medicale din Constanţa, printre care Spitalul Judeţean şi Spitalul de Boli Infecţioase.

RomaniaTV.net
30 aug. 2017, 16:21
Peste o sută de kilograme de carne de pui, biscuiţi şi făină expirate, găsite la o firmă care livrează mâncare la trei spitale

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că reprezentanţii instituţiei au făcut, miercuri după-amiază, un control la societatea Arimex Comexim 2000, care asigură servicii de catering pentru mai multe unităţi spitaliceşti.

Astfel, comisarii CJPC au descoperit 500 de kilograme de făină expirată din luna mai, 106 kilograme de gujoane de pui, expirate din 18 august, biscuiţi expiraţi de anul trecut, dar şi zeci de kilograme de legume congelate şi fără date de identificate.

Totodată, echipele de control au mai găsit gem făcut în bucătăria proprie, fără reţetă, conţinut sau condiţii de păstrare.

Societatea asigură hrana pentru pacienţii din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa şi Spitalul CFR Constanţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, controlul comisarilor CJPC este în desfăşurare.

Citeşte şi Sute de kilograme de carne stricată, găsită de Protecţia Consumatorilor în Satul de Vacanţă din Mamaia