Peter Kai, DEZVĂLUIRI de SENZAŢIE despre relaţia cu Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani este în al nouălea cer de când și-a găsit jumătatea vieții sale. Mai mult decât atât, chiar și norocosul, Peter Kai este în același asentiment cu fata Clejanilor, care de abia așteaptă să o prezinte părinților săi din Liban și care nu își poate imagina viața fără ea.

RomaniaTV.net
11 nov. 2015, 10:07

Peter Kai, fostul iubit al Simonei Trașcă nu se poate abține să nu vorbească despre relația de iubire pe care o trăiește în prezent cu Margherita de la Clejani.

Contactat de către cei de la SpyNews.ro, Peter Kai s-a lăsat purtat de sentimente și a făcut dezvăluiri de senzație despre relația cu fata Clejanilor, de care se pare că este îndrăgostit lulea.

Mai mult decât atât, se vehiculează și faptul că Peter Kai s-ar fi logodit cu Margherita de la Clejani, deoarece aceasta în ultima vreme poartă pe degetul inelar un inel prețios.

„Am plecat de doar câteva zile din România și deja îi duc dorul de nu mai pot. Abia aștept să o revăd. M-am simțit extraordinar alături de ea și de familia ei, mai ales că m-au primit foarte bine. Am fost și la ziua de naștere a lui Fulgy, fratele Margheritei, și acolo ne-am distrat foarte bine. Am dansat toată noaptea, am stat unul lângă celălalt tot timpul.

Nu putem ști cu certitudine ce ne rezervă viitorul, dar… După ce va termina filmările la emisiunile la care participă, ea va veni la mine în Liban să îmi cunoască familia. Mama e nerăbdătoare să o vadă, chiar dacă nu o cunoaște încă personal, o place foarte mult, iar tatăl meu, la fel.

Sunt foarte fericit alături de ea. Simt că semănăm foarte mult și că ne potrivim perfect. Mă gândesc și sper că ne-am putea petrece toată viața împreună”, a declarat Peter Kai.

Citește și  Margherita de la Clejani a RECUNOSCUT relaţia cu Peter Kai