Petre Daea, criticat de un copil în vârstă de 11 ani: „Păi, cum? Pe suprafeţe întinse, dar nu foarte mari?” VIDEO

Un băiat de 11 ani dintr-un sat din Sibiu i-a cerut lui Petre Daea explicaţii, după ce ministrul a spus ”suprafeţe întinse, dar nu foarte mari” pentru a descrie o situaţie din Rădăuţi. Tot copilul l-a sfătuit pe ministru să doarmă mai mult.

07 mart. 2018, 13:05
Petre Daea, criticat de un copil în vârstă de 11 ani: „Păi, cum? Pe suprafeţe întinse, dar nu foarte mari?”  VIDEO

Ministrul Agriculturii l-a întâlnit pe Raul Ştefu, un băiat de 11 ani, în comuna Bradu, judeţul Sibiu, unde a participat la o distribuţie de animale în cadrul programului „Porci gratis”.

Copilul i-a spus ministrului că este cel mai tânăr fan şi, totodată, critic al său. În acest context, Raul l-a întrebat pe Petre Daea ce a înseamnă „suprafeţe întinse, dar nu foarte mari”, expresie folosită de ministru pentru a descrie o situaţie din Rădăuţi: „Vreau să vă spun ceva! Atunci când aţi spus, la Rădăuţi… păi, cum? Suprafeţe întinse, dar nu foarte mari. Nu înţeleg cum e aia”.

Daea i-a răspuns: „Uite, îţi spun. Este întinsă faţa asta de masă. O întindem. Este întinsă, da? Dar nu-i foarte mare”.

„Aaa. Am înţeles (…). Atunci nu am înţeles, că întinse, dar nu foarte mari”, i-a spus Raul lui Petre Daea, care a promis că va fi mai atent la exprimări.

De asemenea, Raul Ştefu l-a sfătuit pe ministrul Agriculturii să doarmă mai mult noaptea.

„Plec mai din noapte. Îţi dai seama că 31 de kilometri nu îi faci uşor (…). Sigur, e şi aglomeraţie, dar plecând mai devreme nu e aşa aglomeraţie”, s-a plâns ministrul.

„Păi da, că cine să circule noaptea, că noaptea se doarme”, a spus Raul.

„Aşa zic şi eu, dar dacă am ajuns la vârsta asta… nu trebuie să mai dorm acum. Tu ce zici?”, l-a întrebat Daea pe băiat.

„Eu cred că ar trebui”, i-a răspuns copilul.

Petre Daea a spus că va asculta sfatul lui Raul şi va dormi „în loc de cinci ore, cinci ore şi un sfert”.

Dialogul dintre cei doi poate fi văzut în imaginile de mai jos.