Petre Roman a refuzat invitaţia la botezul nepoatei sale

Botezul fiicei Oanei Roman deschide un conflict mai vechi în familia fostului premier. Deşi a fost invitat să participe la creştinarea micuţei Maria Izabela, tatăl Oanei, Petre Roman a refuzat invitaţia, scrie Cancan. Şi totul de dragul familiei pe care o are de 7 ani cu Silvia Chifiriuc, femeia pentru care a divorţat de Mioara Roman după 30 de ani de căsnicie.

23 apr. 2014, 06:42
Petre Roman a refuzat invitaţia la botezul nepoatei sale

Oana Roman trăieşte cele mai fericite clipe din viaţa sa. Se bucură din plin de fetiţa ei Maria Izabela şi lasă impresia că nimic nu o poate întrista.

Şi totuşi este ceva ce o supără. La botezul şi cununia religioasă programate pentru 15 iunie, tatăl ei, Petre Roman nu va fi prezent. Un apropiat al Oanei Roman a declarat pentru Cancan, că fostul premier nu vrea să vină la nuntă fără actuala lui soţie, Silvia Chifiriuc, de care Oana nici nu vrea să audă.

Petre Roman a lipsit şi de la petrecerea dată de Oana şi soţul ei, Marius Elisei, după cununia civilă care a avut loc pe 15 ianuarie.

A participat doar la ceremonia de la primărie, unde a dat nas în nas cu fosta soţie, Mioara Roman.

De altfel, Petre Roman a lipsit şi la alte momente importante din viaţa fiicei lui. cu două săptămâni înainte ca Oana să nască, el a anunţat-o că este plecat din ţară şi nu poate fi lângă ea.

Relaţiile dintre Petre Roman şi Oana s-au răcit după ce, fostul premier a divorţat, după 30 de ani mariaj cu Mioara Roman. Şi-a făcut altă familie cu Silvia Chifiriuc, o cântăreaţă mai tânără cu 26 de ani. Împreună au un băieţel.