Petre Tobă a făcut schimbări în conducerile IGPR, DCCO, DCI şi BCCO Bucureşti

Şeful IGPR, Petre Tobă, a dispus mai multe modificări ale funcţiilor de conducere din instituţie, la nivelul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, Direcţiei Control Intern şi al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, a anunţat IGPR.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 04:45
Petre Tobă a făcut schimbări în conducerile IGPR, DCCO, DCI şi BCCO Bucureşti

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), modificările au fost efectuate, începând din 28 mai, prin dispoziţii ale inspectorului general al IGPR, Petre Tobă.

Astfel, comisarul-şef de poliţie Dragotă Marius-Cătălin, director al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO), a fost mutat în interesul serviciului la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), unde urmează a fi numit în funcţie, conform competenţelor.

Comisarul-şef de poliţie Popescu Ion, director al Direcţiei Control Intern (DCI) din IGPR, a fost numit, în interesul serviciului, să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef Serviciu Control în cadrul aceleiaşi direcţii.

Comisarul-şef de poliţie Marin Iulian-Marcel, şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bucureşti, a fost numit şef la Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor din cadrul aceleiaşi brigăzi.

Cu aceeaşi dată, comisarul-şef de poliţie Costea Vasile, şef Serviciu Antidrog din cadrul DCCO, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al BCCO Bucureşti.

Miercuri, tot printr-o dispoziţie a şefului IGPR, comisarul-şef de poliţie Spiridon Virgil, şef Serviciu combaterea criminalităţii informatice din cadrul DCCO, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director adjunct al acestei direcţii.