Petrecere de majorat pe INSULA ORGIILOR. O englezoaică se lasă linsă pe sâni de 15 bărbaţi VIDEO

Staţiunea Magaluf din Mallorca, Spania, a devenit celebră în această vară din cauza scandalurilor sexuale în care au fost implicaţi mai mulţi tineri britanici. În ultima provocare cu tentă sexuală, protagonistă a fost o fată de 18 ani.

02 sept. 2014, 18:25
Petrecere de majorat pe INSULA ORGIILOR. O englezoaică se lasă linsă pe sâni de 15 bărbaţi VIDEO

Un filmuleţ de-a dreptul şocant, în care apare o tânără din Marea Britanie care îşi sărbătoreşte majoratul, face furori pe internet. Englezoaica se află în mijlocul unei petreceri, în celebra deja staţiune a dezmăţului, Magaluf. Fata se lasă dezbrăcată, se întinde goală pe un bar şi devine „pradă uşoară” pentru 15 bărbaţi care îi ling frişca de pe sâni. Înainte de această scenă demnă de filmele XXX, bărbaţii au băut câte un shot de alcool, după care au scuipat lichidul în gura fetei.

VEZI VIDEO AICI

În luna august, un alt video, filmat tot în staţiunea Magaluf, a fost postat de internet. Protagoniştii filmului au fost doi tineri care au făcut sex într-un bar în schimbul unei băuturi ieftine.

Magaluf a fost staţiunea preferată a britanicilor vara aceasta şi a ţinut prima pagină a tabloidelor din Marea Britanie din pricina scandalurilor sexuale care le-au avut protagoniste în principal pe turistele britanice.

CITEŞTE ŞI: SCANDAL SEXUAL în fotbal. O jurnalistă CELEBRĂ a făcut publice SMS-urile EROTICE primite de la FOTBALIŞTI