Petrecere mare la Palatul Snagov pentru mirii Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 20:46 // Actualizat: Luni, 03 Septembrie 2012 15:42 // Sursa: RTV.net

Mirii Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns după ora 20.00 la Palatul Snagov, pentru a sărbători  alături de cei peste 800 de invitaţi care celebrează căsătoria fiicei preşedintelui. Nunta Elenei Băsescu s-a terminat în zorii zilei, iar ultimii care au plecat au fost chiar mirii.

La eveniment au venit, printre alţii, Elena Udrea, Emil Boc şi Adriean Videanu, dar şi preşedintele PDL, Vasile Blaga. De asemenea regele Cioabă a ajuns şi el la petrecere, cu puţin înainte de ora 23.

La Palatul Snagov a ajuns şi designerul Cătălin Botezatu. Pe lângă tradiţionalele urări, Cătălin le-a dezvăluit jurnaliştilor şi ce cadou le-a adus mirilor: porţelanuri Rosenthal Versace.

Nunta a avut însă şi elemente inedite. După ce au ajuns toţi invitaţii, pe porţile palatului a intrat şi o maşină cu o pereche de cai. În spatele acestora- o maşină plină de dansatori îmbrăcaţi în costume ţigăneşti. Artiştii însă, nu au vrut să facă nicio declaraţie în faţa jurnaliştilor.

Petrecerea a început cu valsul miresei, ca toate petrecerile tradiţionale româneşti. Apoi nuntaşii au petrecut până în zorii zilei, iar unii nici nu au observat că mireasa a fost furată.

Nunta ficei preşedintelui a ţinut până în zorii zilei. Primii invitaţi au plecat în jurul orei două azi noapte. Cu toţii au avut numai cuvinte de laudă în privinţa organizării evenimentului. Printre primii care au plecat de la petrecere a fost Vasile Blaga, Mariana Bitang, Octavian Belu şi Sever Voinescu.

Este numită Nunta Anului şi a benefeciat de o pregătire pe măsură. Sâmbătă seară, la Palatul Snagov, sute de invitaţi au venit la fastuoasa nuntă a Elenei Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui. Evenimentul s-a desfăşurat într-un cort special amplasat în grădina palatului, iar aranjamentele şi decoraţiunile au fost compuse din flori de grădină, trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz, "culoarea-tematică a întregului eveniment", după cum a declarat chiar mireasa.

În ceea ce priveşte meniul, el a conţinut, printre altele, caviar, pastă de jambon, sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţa, smântână, ruladă de curcan şi pulpă de viţel.

Atmosfera a fost întreţinută de interpreţi care să satisfacă toate gusturile muzicale, aceştia fiind Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ.

La evenimentul de la Palatul Snagov au participat peste 800 de invitaţi, între aceştia aflându-se Elena Udrea, Emil Boc, Adriean Videanu, Cristian Preda, europarlamentarul Traian Ungureanu, Mihail Neamţu - liderul PNR, Adrian Papahagi - liderul FCD, Cristian Boureanu, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia. În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, bună prietenă a familiei prezidenţiale, ea a lipsit de la cununia civilă şi de la cea religioasă, sosind direct la petrecerea de nuntă, în jurul orei 20.45.

O apariţie insolită a fost cea a preşedintelui PDL, Vasile Blaga, care a sosit la Palatul Snagov cu un autocar.

Mirii Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au sosit la Palatul Snagov cu puţin înainte de ora 20.30, venind direct de la cununia religioasă.

Cu puţin timp înainte de ora 23.00, la petrecere a sosit şi regele Cioabă. Apariţia sa a fost precedată de un alai de dansatori şi o maşină în care se aflau doi cai. El a refuzat să dea însă detalii.

Naşii acestui eveniment sunt buni prieteni ai mirilor, Aura-Mari Mustea-Şerban şi Răzvan Mustea-Şerban, iar domnişoară de onoare este verişoara primară a Elenei, Raluca Băsescu, iar cavaler de onoare este Codin Maticiuc, conoscut sub porecla de Poponeţ.

5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 sep 08:38
Răspunde | Votează email 0 email
ISTgsstrNvVuhnq
THX that's a great awnser!
16 sep 00:15
Răspunde | Votează email 0 email
orQSXEYGPuVfRXE
Daniela & Mihai / Ca de obicei, nu va lasti pana nu iese feirace secunda sau cadru perfect. Nu cred ca mai este nevoie sa mentionez pentru nimeni faptul ca profesionalismul de care dati dovada are la baza si placerea sau dragostea pentru ceea ce faceti. Asta pentru ca din exeperienta stim cu totii ca atunci cand faci cu placere ceva, rezultatul este diferit. Concluzia este scurta: va voi recomanda tuturor celor care pronunta cuvantul fotografie sau filmare . Amintirile sunt nepretuite, sa nu uitam!
02 sep 20:32
...target="_blank">TImes New Roman, pe care vi-i recomand sa-i accesati cand aveti fruntea incretita. Poza.


...
02 sep 14:08
Răspunde | Votează email 0 email
ELAN
Sanatate si tot ce-si doresc proaspetii casatoriti , frumusei atat mirele cat si mireasa,cred ca rautatile trebuiesc sa inceteze .
02 sep 10:43
Răspunde | Votează email 0 email
Casa de piatra tinerilor casatoriti
Am remarcat si eu ca evenimentul a fost de un rafinament deoseebit si de bun simt totodata. Era de asteptat ca doamnele sa fie ca din poveste inclusiv Elena Udrea. Ma bucur ca asa mai spalam si noi imaginea tarii, tinand cont ca o mana de inapoiati salbatici platiti de USL au fost pusi sa huiduie si la biserica unde s-a petrecut sfanta taina a casatoriei. Cat de prozaici au fost si cata prostie se pate aduna intr-o categorie de oameni pe care o foloseste cu succes cei de la putere!!! Oricum, conteaza ca binele si frumosul su invins uratenia si involutia lor. Casa de piatra tinerilor casatoriti! Au fost superbi, parintii la fel, iar oaspetii pe masura.
1
EUR
4.6658
RON
18 Oct
noapte 10 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H