PETROLUL-VIKTORIA PLZEN 1-1 în EUROPA LEAGUE

PETROLUL VIKTORIA PLZEN 1-1. Petrolul n-a reuşit decât un egal, 1-1, acasă, cu Viktoria Plzen, în prima manşă din turul III preliminar al Europa League. Mutu a deschis scorul pentru gazde, dar cehii au egalat în primul minut de prelungiri. returul se joacă, joia viitoare, în Cehia.

31 iul. 2014, 19:54
PETROLUL-VIKTORIA PLZEN 1-1 în EUROPA LEAGUE

PETROLUL VIKTORIA PLZEN 1-1. Petrolul – Viktoria Plzen, prima manșă din turul al treilea preliminar al Europa League.

PETROLUL – VIKTORIA 1-1 LIVE VIDEO

90′ – FINAL. PETROLUL – VIKTORIA PLZEN 1-1

90′ – GOL VIKTORIA PLZEN! A marcat Kolar! PETROLUL – VIKTORIA PLZEN 1-1

88′ – schimbare la Petrolul. Iese Tamuz, intră Nkoyi

86′ – schimbare la Viktoria Plzen. Iese Horava, intră Kolar

82′ – schimbare la Viktoria Plzen. Iese Pilar, intră Kovarik

80′ – cartonaş galben pentru Priso

75′ – GOL PETROLUL! A marcat MUTU! PETROLUL – VIKTORIA PLZEN 1-0!

74′ – schimbare la Viktoria Plzen. Iese Petrzela, intra Hrosovsky

72′ – schimbare la Petrolul. Iese Nepomuceno, intră Priso

56′ – schimbare la Petrolul. Iese Albin, intră Mutu

48′ – cartonaş galben pentru Reznik

46′ – A început repriza a doua

45′ – Pauză. Petrolul – Viktoria Plzen 0-0

32′ – cartonaş galben pentru Albin

18′ – Nepomuceno trage peste poartă de la 25 de metri

16′ – Albin scapă singur spre poarta lui Kozacik, dar este blocat în ultimul moment

1′ – A început meciul. Adrian Mutu este REZERVĂ

PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT Echipele de start:

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Gerardo, Gerson, Fanchone – Hoban, De Lucas – Nepomuceno, Albin, Teixeira – Tamuz
Rezerve: Bolboaşă, Beţa, Mustivar, Priso, Marinescu, Nkoyi, Mutu

Viktoria: Kozacik – Reznik, Hubnik, Prochazka, Limbersky – Horava, Horvath – Petrzela, Vanek, Pilar – Bakos
Rezerve: Bolek, Hejda, Hrosovsky, Kovarik, Kolar, Tecl, Chramosta

PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Petrolul şi Viktoria Plzen se întâlnesc, LIVE VIDEO la DIGI SPORT de la ora 21:00, în prima manşă din turul III preliminar al EUROPA LEAGUE. Petrolul – Viktoria Plzen va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT.

PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Razvan Lucescu, antrenorul celor de la Petrolul, a declarat ca nu are probleme de efectiv si ca jucatorii sai vor intra pe teren doar cu gandul la obtinerea victoriei: „Întâlnim un adversar cu nume în Europa, cu o experiență deosebită, dar acest lucru nu ne sperie. Viktoria nu traversează cel mai bun moment, însă are fotbaliști valoroși și își poate reveni în orice moment, așa că trebuie să fim foarte atenți și să dăm totul pentru a câștiga. Aș compara aceasta dispută cu o construcție gata finalizată, și aici mă refer la gruparea din Plzen, cu una în faza de proiect, așa cum suntem noi la nivelul meciurilor în Europa. O dublă între o formație cu experiență și una cu o dorință de afirmare incredibilă. Lotul este complet, nu sunt accidentați, iar ultimele două victorii, din Albania și de la Brașov, ne-au dat o stare de spirit bună. Cel mai bine ar fi să obținem o victorie fără gol primit, dar vom vedea ce ne rezervă jocul. Cert este că noi vom intra pe teren să învingem”. PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Petrolul şi Viktoria Plzen se întâlnesc, LIVE VIDEO la DIGI SPORT de la ora 21:00, în prima manşă din turul III preliminar al EUROPA LEAGUE. Petrolul – Viktoria Plzen va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT.

PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Antrenata de Dusan Uhrin Jr., un bun cunoscator al fotbalului romanesc, fosta campioana a Cehiei este un adversar incomod pentru Petrolul, desi ultimele rezultate au produs importante framantari in tabara adversa. „Nu pot spune că mi-a fost dor de România, am fost preocupat cu munca mea, dar din punct de vedere profesional nu am cum să uit că am avut multe de învățat aici. Avem un respect deosebit pentru Petrolul, o echipă ofensivă, cu mulți jucători valoroși, precum Mutu, Tamuz, Albin sau Teixeira, dar vom intra pe teren foarte motivați și vrem să câștigăm. Cu siguranță vom ataca și noi pentru că ne dorim să înscriem”, a spus Uhrin Jr. la conferinta de presa. PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Petrolul şi Viktoria Plzen se întâlnesc, LIVE VIDEO la DIGI SPORT de la ora 21:00, în prima manşă din turul III preliminar al EUROPA LEAGUE. Petrolul – Viktoria Plzen va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT.

PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Meciul de la Ploiesti va fi arbitrat de o brigada din Anglia, cu Anthony Taylor la centru, asistat la cele doua margini de Gary Beswick si John Brooks. PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Petrolul şi Viktoria Plzen se întâlnesc, LIVE VIDEO la DIGI SPORT de la ora 21:00, în prima manşă din turul III preliminar al EUROPA LEAGUE. Petrolul – Viktoria Plzen va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT.

PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT Echipele probabile

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Hoban, Fanchone – Marinescu, De Lucas – Priso, Albin, Teixeira – Tamuz

Viktoria Plzen: Kozacik – Reznik, Hubnik, Prochazka, Limbersky – Hrosovsky, Horvath – Petrszela, Vanek, Pilar – Bakos.

PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Petrolul şi Viktoria Plzen se întâlnesc, LIVE VIDEO la DIGI SPORT de la ora 21:00, în prima manşă din turul III preliminar al EUROPA LEAGUE. Petrolul – Viktoria Plzen va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. PETROLUL VIKTORIA PLZEN LIVE VIDEO DIGI SPORT.