PIEDONE va candida din partea UNPR la alegerile locale din 2016

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va candida din partea Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) la alegerile locale de anul viitor, au declarat joi, pentru Agerpres, surse politice.

30 iul. 2015, 08:47
PIEDONE va candida din partea UNPR la alegerile  locale din 2016

Cristian Popescu-Piedone a declarat, miercuri, că nu se regăsește în ALDE, susținând că ”pe eșicherul politic este nevoie de o stângă și o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul național și consolidarea statului de drept”.

Mă leagă o frumoasă prietenie de Gabriel Oprea. Acum spun că urmăresc interesul național. După venirea mea din concediu, însemnând data de 15 septembrie, voi anunța unde voi candida, pentru a se elimina speculațiile la adresa mea. Anunțul pe care îl voi face privitor la candidatura mea nu îi va dezamăgi pe locuitorii sectorului 4, cărora le mulțumesc pentru încrederea acordată și cărora le voi rămâne fidel în continuare. (…) Nu mă regăsesc în ALDE. Cred că pe eșicherul politic este nevoie de o stângă și o dreaptă care să lucreze împreună pentru interesul național și consolidarea statului de drept. Cu atâtea războaie politice, România stă pe loc. Le urez mult succes colegilor mei care au ales să continue în ALDE, asigurându-i de tot respectul meu, dar eu aleg România”, a spus Piedone.

CITEŞTE ŞI Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone: După venirea mea din concediu, voi anunța unde voi candida