Pisi, din „Inimă de ţigan”, de nerecunoscut fără machiaj

Dana Hauer a devenit cunoscuta publicului roman acum 5 ani, cand a interpretat personajul "Pisi" in telenovela "Inima de tigan", difuzata de postul AcasaTV.

29 apr. 2014, 14:00
Pisi, din „Inimă de ţigan”, de nerecunoscut fără machiaj

Spre deosebire de personajul din telenovela, Dana Hauer spune ca nu e deloc fitoasa in viata reala si nu are deloc „aere de vedeta”. Asta le spune de fiecare data cand are ocazia fanilor sai de pe pagina ei de Facebook, care se mira aproape la fiecare fotografie postata de ea cat de mult s-a schimbat, de cand a incheiat filmarile la „Inima de tigan”.

Pisi din „Inimă de Ţigan” revine pe ecrane. Vezi cum arată după şase ani şi în ce film apare

De curand, simpatica blonda a decis sa publice pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare complet nemachiata, imbracata lejer, cu parul lasat liber si cu o pereche de ochelari pe cap.

Desi a fost criticata de presa tabloida in nenumarate randuri pentru faptul ca trupul sau ar fi adunat de kilogramele in plus, Pisi face mereu dovada faptului ca se simte mai bine ca niciodata in pielea sa. Dana primeste cu fiecare postare tot mai multe complimente din partea fanilor sai pentru frumusetea sa.

Citeşte şi: Îţi aminteşti de Norocel, din „Inimă de ţigan”? Uite ce mare s-a făcut şi ce îi place să facă