Piţurcă, declaraţie ŞOC. Motivul INCREDIBIL pentru care A PLECAT la ARABI

Victor Piţurcă este idol la arabi, După o serie de 7 meciuri fără victorie, Al Ittihad a câştigat 7 meciuri la rând şi este la 6 puncte de liderul din Arabia Saudită.

25 mart. 2015, 18:22
Piţurcă, declaraţie ŞOC. Motivul INCREDIBIL pentru care A PLECAT la ARABI

Victor Piturca a acordat un interviu pentru o televiziune din Arabia Saudita in care le-a spus arabilor motivul pentru care a dat nationala Romaniei pentru Al Ittihad, echipa care a incheiat ultimul sezon pe locul 6.

„M-au contactat cei de la Al Ittihad, dar si alte doua echipe, si am hotarat sa vin la Al Ittihad din mai multe motive. Iar unul, si cel mai important, n-a fost factorul financiar, pentru ca nu sunt foarte multi bani la mijloc, ci suporterii care iubesc aceasta echipa. Acest lucru a fost extrem de important. Am vazut mai multe meciuri ale echipei Al Ittihad si am hotarat sa vin aici”, a spus Victor Piturca.

„A fost un inceput catastrofal pentru mine, o experienta care mi-a dat mult de gandit. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa respect principiul de a nu lua o echipa din mers. Stiam si prevedeam ca se va intampla acest lucru, dar iata ca usor usor lucrurile au revenit la normal. Cred ca aceasta echipa va reactiona la un alt nivel incepand cu sezonul viitor”, a mai spus Victor Piturca.