Plăcerea SECRETĂ a lui Gigi Becali. Ce brunetă celebră i-a sucit minţile FOTO

Gigi Becali are foarte puțin timp la dispoziție. Nu din cauza problemelor de la Steaua, ci pentru că are o nouă obsesie: Dila.

28 mai 2015, 06:49

Gigi Becali este disperat după un serial turcesc care se difuzează pe Kanal D. Latifundiarul nu ratează nici un episod la televizor, ba chiar face mereu eforturi să obțină unele episoade în avans.

„Este foarte pasionat de acest serial, nu ratează nimic. Ar face asta continuu, ba chiar mai are cîțiva oameni care se uită și ei și comentează fiecare episod”, a povestit un apropiat al lui Gigi Becali pentru Fanatik.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI nu se mai operează în Germania. Motivul este HALUCINANT

Serialul care l-a captivat pe Gigi Becali este povestea de dragoste dintre două personaje care fac parte din familii rivale din Turcia. Dila ajunge să se îndrăgostească de Rîza, bărbatul care îi ucisese fostul soț, fără să știe de fapta comisă de acesta.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, DEZVĂLUIREA BOMBĂ care A CUTREMURAT vestiarul la STEAUA

Nu este primul serial turcesc care l-a captivat pe Gigi Becali. Primul pe care l-a văzut a fost Ezel, tot pe Kanal D. La vremea respectivă, în 2011, Gigi Becali a preluat pasiunea pentru acest film de la finul său, Cristi Borcea, alături de care a văzut foarte multe episoade.

CITEŞTE ŞI IMAGINI FABULOASE. Gigi Becali, SHOW TOTAL într-un restaurant din centrul Capitalei VIDEO