Accident grav în Constanţa. Trei morţi şi mai mulţi răniţi după ce un autocar şi o maşină s-au ciocnit

Un accident grav s-a produs, joi, pe drumul dintre Medgidia şi Cuza Vodă. Trei persoane au murit şi mai multe au fost rănite în urma impactului dintre un autocar şi un autoturism. A fost activat planul roşu de intervenţie.

28 sept. 2017, 11:04

UPDATE: Opt persoane au fost rănite şi transportate la două spitale în urma accidentului produs în judeţul Constanâa şi în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism. La această oră, Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat.

În urma accidentului, au fost transportate la spital opt persoane – un bărbat în vârstă de 30 de ani, care se afla în autoturism, şi şapte pasageri din autobuz. Bărbatul de 30 de ani este în comă, fiind preluat de un elicopter SMURD, iar ceilalţi şapte răniţi, care au diverse traumatisme, au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean Constanţa şi la Spitalul Medgidia.


UPDATE: În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că patru persoane au fost încarcerate în autoturism, în autocar se aflau 9 persoane (8 călători plus şoferul). Din cele patru persoane încarcerate, trei sunt decedate şi una în comă preluată de elicopterul SMURD. ATPVM Medgidia a preluat trei persoane pentru transport la Spitalul Medgidia.

 

Sursa VIDEO: http://www.reporterntv.ro

La faţa locului au fost direcţionate trei ambulanţe SMURD, 11 ambulanţe SAJ, Descarcerarea grea, elicopterul SMURD, autospeciala transport personal şi victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

UPDATE: Însă o persoană a fost declarată decedată. Numărul a ajuns la trei. Potrivit SAJ Constanţa, un pacient este în comă şi 6-7 sunt conştienţi, diagnosticaţi cu politraumă.

UPDATE: Potrivit IPJ Constanţa, patru persoane erau în autoturismul implicat în accident. Una este decedată şi alta în stare de inconştienţă.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 14:00, circulaţia rutieră a fost oprită pe DN22C, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Medgidia, judeţul Constanţa, în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz. În urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate, pasageri ai autoturismului şi mai multe persoane rănite uşor, pasageri ai autobuzului.

În acest moment circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare victimelor.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Bacău. Un mort şi doi răniţi, după ce două TIR-uri s-au ciocnit GALERIE FOTO

Un grav accident rutier a avut loc, joi după-amiază, în județul Constanța, între Medgidia și Cuza Vodă. Din primele informații, mai multe persoane ar fi rănite, iar două victime ar fi decedat, potrivit ziuaconstanta.ro.

Potrivit ISU Dobrogea, în accident a fost implicat un autobuz și un autoturism. Trei persoane sunt încarcerate.

La fața locului a intervenit autospeciala pentru victime multiple și a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD.

Potrivit SAJ Constanța, din spusele celor care au anunțat accidentul în autobuz s-ar afla 10-15 calatori, iar în autoturism 3 pacienți în stare gravă.

Spre locul accidentului au plecat 6 ambulante SAJ, un echipaj cu medic Smurd si elicopterul.

Citeşte şi Două femei, spulberate de un şofer de 18 ani