Planta BANILOR. Iată cum poţi atrage norocul

Există o plantă care ne ajută să câștigăm bani mai ușor. Pe lângă efectele acestei plante, există și diferite zone din casă care au capacitatea de a atrage ca un magnet banii, fără ca noi să ne dăm seama de acest lucru.

20 mart. 2017, 16:32
Planta BANILOR. Iată cum poţi atrage norocul

Punctele cardinale ne pot modifica starea și ne ajută și în ceea ce privește partea financiară. Astfel, estul ne inspiră să găsim modalități noi de a face bani, eventual ne indică în ce zone ar trebui să ne îndreptăm atenția pentru a deschide o afacere profitabilă care să ne aducă multe satisfacții financiare. Sud-estul este punctul cardinal responsabil de câștigurile din viitor, în timp ce nord-vestul ne dă indicații despre domeniile în care merită să investim.

Dacă vrei ca întreaga ta casă să atragă energii pozitive și câștiguri substanțiale, poți apela la un mic truc. Acest truc se referă la o plantă, denumită și „planta banilor„. Arborele de jad este o plantă foarte ușor de întreținut și se potivește perfect în interiorul locuinței tale, scrie avantaje.ro.

Această plantă nu ar trebui să lipsescă din nicio casă și asta pentru că se consideră că este aducătoare de noroc, energie pozitivă și prosperitate. După cum îi spune și numele, jadul este un arbore în miniatură care va da un aspect natural oricărei încăperi. Tradițiile spun că, pentru un efect și mai mare, la rădăcina plantei ar trebui pus un bănuț.

Citeşte şi Plante de interior magice care atrag dragostea, bucuria şi prosperitatea