PLANTE care atrag iubire, bunăstare şi bogăţie în casă şi la locul de muncă

Mai multe studii au demonstrat ca plantele pot "imbuna" energiile si inviora ambianta oricarui spatiu de locuit. Plantele pe care ti le prezentam in continuare atrag energie pozitiva si filtreaza totodata aerul din locuinta.

03 oct. 2016, 12:11
PLANTE care atrag iubire, bunăstare şi bogăţie în casă şi la locul de muncă

1. Iasomia

Iasomia este un afrodisiac puternic si se crede ca ar atrage dragoste si abundenta in casa, scrie secretele.com. Cel mai indicat este sa o asezi in dormitor sau in camera in care petreci cel mai mult timp, intrucat furnizeaza energie pozitiva, amplifica sentimentele de dragoste si sudeaza relatiile de cuplu.

Citeşte şi Un întreg arsenal de cultivare a cannabisului, descoperit în curtea unui ieşean

2. Lavanda

Poti induce mai usor starea de somn presarand putina lavanda pe perna. Lavanda vindeca si depresia, calmeaza mintea, si atrage fericire, armonie si devotament in relatiile de cuplu.

3. Aloe Vera

Aceasta planta uimitoare inlatura energiile negative si le inlocuieste cu pozitivitate, noroc si bogatie. Trebuie mentionat ca efectele sale pot slabi in intensitate dupa folosirea pe perioade indelungate in camerele cu multa incarcatura negativa.

4. Bambusul norocos

Bambusul este considerat un simbol al norocului si al bogatiei. Planta trebuie pastrata intr-un bol din sticla umplut doua degete cu apa purificata sau distilata. Bambusul trebuie ferit de lumina solara directa.

5. Rozmarinul

Rozmarinul purifica aerul, ofera protectie impotriva multor boli si are proprietati vindecatoare puternice. Planta imbunatateste dispozitia si memoria, plus ca atrage sentimente de dragoste si atractie sexuala. Daca vrei ca partenerul sa devina mai loial, plaseaza prin mai multe locuri din casa ramurele de rozmarin in saculeti din panza.

Citeşte şi 5 plante vindecatoare pe care trebuie să le ai în casă

6. Orhideea

Orhideea este o planta cu flori durabile de diferite forme si marimi care imbunatateste energia camerei si emana oxigen pe timpul noptii, asa ca cel mai indicat este sa o asezi in dormitor. Parfumul ei placut contribuie si el la imbunatatirea dispozitiei.

7. Menta

Menta imbunatateste comunicarea si relatiile in casa. In plus, se crede si ca menta atrage bogatie materiala.