Planul diabolic al amantului şi al Oanei Lis. „Viorel mai are puţin şi moare….”

Soţii Lis s-au văzut puşi la zid de presupusul amant al Oanei. Vali a spus că Oana i-a cerut să aibă răbdare şi că o lase să se mărite cu Viorel Lis, căci nu mai are mult de trăit.

29 oct. 2014, 09:16
Planul diabolic al amantului şi al Oanei Lis. „Viorel mai are puţin şi moare….”

Scandalul dintre soţii Lis şi presupusul amant, Vali, este departe de a se încheia, scrie spynews.ro. Bărbatul a spus că Oana i-a cerut să aibă răbdare, că mai este puţin până când fostul primar al Capitalei până va muri.

Citeşte şi Oana Lis şi amantul, imaginile care l-au enervat pe Viorel Lis

Bărbatul a dat detalii extrem de dureroase pentru soţul Oanei Lis din intimitatea lui şi a blondei.

Citeşte şi Oana Lis şi Viorel Lis divorţează. Rasturnare de situaţie: A APĂRUT tatăl copilului!

„Eu am avut răbdare atunci când Oana îmi spunea în pat să am răbdare să facă nunta cu domnul Lis, că mai are puţin şi moare. Mă face să mă simt rău, o manta de vreme rea. Că eu i-am făcut copilul, Viorel i-l creşte. Un copil te poate schimba. Oana mă convingea să facem un copil, îi plăcea că sunt sporti, energic, că o fac să râdă. Râdea continuu cu mine pentru că aveam erecţie continuu. Eu aş vrea ca din când în când să-mi permită să văd copilul ăla. Mă simt sfidat, luat de prost. Ea a tras de mine ca să facem un copil. Acum 3 ani când mă muşcai de urechi trebuia să-mi spui că nu-ţi pasă”, a declarat Vali.